Maak direct een afspraak en bel: 026 474 25 42 of 06 23 37 31 56

Deynique.

Kom eens kennismaken met ons! – 60 minuten voor € 39,95

Boek nu een kennismakingsbehandeling, zodat wij kennis kunnen maken met u en uw huid en u kunt kennis maken met ons. Deze behandeling is inclusief huidanalyse en huidadvies. U vraagt zich misschien af waarom doen wij eerst een kennismakingsgesprek en huidanalyse? Iedereen heeft een andere huid, welk huidtype heeft u? Gebruikt u thuis de juiste producten? Brengen de producten die u nu gebruikt niet het resultaat wat u verwacht?

Mini behandeling – 30 minuten voor € 35,00

Deze behandeling is speciaal geschikt wanneer u door bijvoorbeeld drukte geen tijd kunt inplannen voor een normale behandeling, maar toch uw huid in conditie wilt houden. Deze behandeling is geschikt voor iedere huid en is een echte oppepper. Een unieke behandeling die de huid hydrateert en vitaliseert.

Standaard behandeling – 60 minuten voor € 59,50

Een complete behandeling waarin per behandeling gekeken wordt naar de behoefte van de huid.
Zo kan de huid behandeld worden voor een tekort aan vocht (dehydratatie), (over)gevoeligheid, onzuiverheden of toegepast worden voor de rijpere huid. Naast het “hoofdprobleem van de huid” pakken de producten tevens de overige aspecten aan. Hierdoor  krijgt u een huid die in optimale conditie is. De producten worden zorgvuldig hierop afgestemd.

Seizoensbehandeling – 60 minuten voor € 65,00

Deze behandeling wordt aangepast aan u huid en ook aan het seizoen. Laat u steeds opnieuw verrassen per seizoen.

Speciale behandelingen

*BIO FACE LIFTING – 60 minuten – € 67,50

Natuurlijk liften

U merkt het vaak zelf al: de huid heeft op een gegeven moment extra hulp nodig. De onderhuid wordt steeds dunner en de bovenste huidlaag dikker. Vlekken en onzuiverheden hopen zich op en er ontstaan rimpels. Zelfs als men de tekenen al vroeg onderkent, is het verbazingwekkend hoe snel ze al zichtbaar zijn. Het is tijd voor een Bio Face Lifting.

Bio Face Lifting verbetert het algehele huidbeeld. Ontslakt de huid van lymfesysteem, een diepte reiniging door het verwijderen van overtollig vet, talg en vuil, de schadelijke stoffen en afgestorven huidcellen. Stimuleert de doorbloeding van de huid en verstevigd de huid en versterkt het bindweefsel.

Bio Face Lifting is een ideale basisbehandeling om mee te beginnen waar vervolgens perfect op verder kan worden gebouwd.

*Xo cell Plasma – 90 minuten – € 119,00

We weten allemaal wat vast, vloeibaar en gasvormig betekent. Nu heeft de wetenschap een vierde aggregatietoestand ontdekt die ingezet kan worden voor huidverjonging. In de natuurkunde wordt onder plasma een fase verstaan waarin de deeltjes van een gasvormige stof in meer of mindere mate geïoniseerd zijn.

Hoe werkt het?

Het apparaat glijdt langzaam over de huid. De plasmabundel doordringt alle huidweerstand en kan heel precies gericht worden op de probleemgebieden. De plasmastroom genereert een samenspel tussen vrije negatief geladen elektronen en positieve ionen. Deze vrijgekomen energie creëert een regeneratie in het bindweefsel en heeft een blijvend effect op de cellen.

Onmiddellijke -en lange termijn resultaten

In combinatie met vloeibare en vaste stoffen stimuleert de plasmabundel het herstel van de huidcellen. De speciale behandeltechniek leidt tot veranderingen in rimpels, lijntjes, littekens, pigmentvlekken, couperose en onzuiverheden. Opvallende resultaten zijn zichtbaar na vier behandelingen: een aanzienlijk gladder huidoppervlak en optische gezichtsverjonging.

Waarvoor geschikt?

 • Stimuleren van de huidcellen
 • Aanmaak van collageen en elastine
 • Verstevigen van de huid
 • Egaliseren van de opperhuid
 • Rimpels verminderen
 • Acne verminderen
 • Couperose verminderen
 • Lip boosting

ZUURSTOF BEHANDELING – 75 minuten – € 89,50

Heeft uw huid behoefte aan een echte oppepper? Is uw huid futloos of vaal en wilt u een echte exclusieve anti-aging behandeling? Kies dan voor zuurstoftherapie.

In deze behandeling werken wij met producten op basis van celtherapie die beschikken over de allernieuwste huidtechnieken. Tijdens deze behandeling wordt er onder hoge druk 96% geconcentreerde zuurstof in de huid gespoten door middel van een speciale applicator. Dit zorgt ervoor dat uw huid nieuw leven ingeblazen krijgt en dat uw cellen weer optimaal gaan functioneren. Het resultaat? Een huid met meer volume, meer energie en een gezonde uitstraling!

Wist u dat zuurstoftherapie ook zeer geschikt is wanneer u last heeft van een moeilijke huid? Denk hierbij aan: een doffe/grauwe huid, acne of rosacea. Ook voor pigmentatiestoornissen (bijvoorbeeld pigmentvlekken) is zuurstoftherapie uitermate geschikt; evenals bij wondgenezing en littekens. Een behandeling met geconcentreerde zuurstof zal daadwerkelijk een verschil maken.

SCM RELEASE MASSAGE – 75 minuten – € 85,00

Re-activeert de huid!

Door verhardingen in het bindweefsel en gespannen gezichtsspieren ziet het gezicht er ouder uit dan het in werkelijkheid is. Verstopte lymfevaten tekenen kringen rond de ogen en vaak zijn de energiebanen geblokkeerd.

Subcutane Matrix Massage

De Subcutane Matrix Massage reactiveert geblokkeerde schoonheidsreserves. De massage bewerkstelligt al rollend en kloppend een keten van activiteit in het bindweefsel, de lymfevaten en de gezichtsspieren. De energie kan weer stromen en de gezichtsuitdrukking ontspant.

Compactheid van de huid verbetert en de spankracht neemt toe. In combinatie met het Two Elements Masker verbetert de SCM-massage de dichtheid en de elasticiteit van de huid. Combinatie van actieve werkstoffen.

Zo reactiveer je alle schoonheidsreserves

 •  Aangename wellness massage
 •  Heerlijke belevingsbehandeling
 •  Rollende rimpelbehandeling
 •  Stevigere huid
 •  Strakkere gezichtscontouren
 • Nergens is het verstrijken van de tijd zo zichtbaar als in het gezicht.
Back to Top